Facebook Google+ YouTube
Aktuálně textem
Novinky webu
09.01.2012: NašeTelevize.cz na YouTube.com

Z mnoha novinek, které pro Vás v letošním roce chystáme, je tou první možnost sledovat všechny reportáže i na kanálu YouTube. images2_60

Vycházíme tak vstříc těm, kteří chtějí sledovat reportáže ve vyšší kvalitě. To je možné prostřednictvím počítače nebo televize s připojením k internetu.tv1_60telefon1_60 Nyní je také možné sledovat příspěvky i na chytrých mobilních telefonech, takže teď už Vám žádná reportáž neuteče :-) Najdete zde všechny reportáže z roku 2011 a postupně samozřejmě všechny nové, tak už jen stačí kliknout na panel v pravém sloupci a můžete nerušeně sledovat.


09.01.2012: NašeTelevize.cz v Poděbradech!
V letošním roce můžete nově sledovat zajímavosti a události z lázeňského města Poděbrady. Během roku Vám ve 24 reportážích přiblížíme ty nejzajímavější události, které se v tomto krásném městě odehrají.

07.09.2011: Zajímavosti z Chlumce nad Cidlinou
Víte, kdo vaří nejlepší guláš? Nebo kdo jsou mistři světa v hasičském sportu? Podívejte se na reportáže z Chlumce nad Cidlinou, které nově najdete na našem webu.  
Kalendář akcí
V příštích 14 dnech není plánována žádná akce.
Vyhledávání
Nechce se vám procházet rubriky? Použijte vyhledávání!

Vyhledat text

Rozšířené vyhledávání
Registrovaný uživatel
Jméno:
Heslo:


Registrace | Info
Zapomenuté heslo

DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM – Od září pivo z tanku v restauraci U Hlaváčků

Královéhradecký kraj
Autor příspěvku: nasetelevize.cz - http://nasetelevize.cz
07. 09. 2013
Svátek milovníků zlatavého moku piva, se odehrál 2. září ve Dvoře Králové nad Labem. Restaurace U Hlaváčků, která je vyhlášena především díky své vynikající kuchyni, připravila pro své zákazníky další překvapení – čepování piva z tanku.

Slavnostního křtu nové tankovny se zúčastnili zástupci Plzeňského Prazdroje. Obchodní sládek Pavel Zítek měl připravenou působivou přednášku nejen o tom jak se pivo vaří ale i o dávné historii. Zákazníci, kteří restauraci zaplnili do posledního místečka, se také dozvěděli jak se pivo skladuje nebo třeba převáží. Pavel Zítek nám pověděl i o tom, jaký je rozdíl mezi pivem tankovým a sudovým a také co je důležité pro kvalitu piva. Provozovatele restaurace Luboše Kuchára jsme se zeptali, co bylo impulsem ke zřízení tankovny piva a jaké pivo se v restauraci U Hlaváčků bude čepovat. Redaktor: David Vondrouš, kamera a střih: Luděk Vondrouš, komentář četla: Nikola Birklenová
Doporučujeme