Facebook Google+ YouTube
Aktuálně textem
Anketa
Jak často sledujete naše reportáže?

Každý den (681 hl.)
 
1x za týden (262 hl.)
 
2 - 3x za měsíc (297 hl.)
 
1x za měsíc (281 hl.)
 
Méně než 1x za měsíc (303 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 1824
Novinky webu
08.02.2018: Hledáme spolupracovníky
Hledáme externí spolupracovníky na obsazení pozic redaktor, kameraman a střihač v regionu Jičín. Praxe v oboru vítána, ale není podmínkou. Naopak spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost a flexibilita jsou nutné! Zájemci pište na e-mail: prace@nasetelevize.cz nebo volejte 608041782.

08.02.2018: NašeTelevize.cz na YouTube.com

Všechny reportáže můžete sledovat také na kanálu YouTube. images2_60

Odkaz najdete v horním pravém rohu. Vycházíme tak vstříc těm, kteří chtějí sledovat reportáže ve vyšší kvalitě. To je možné prostřednictvím počítače nebo televize s připojením k internetu.tv1_60telefon1_60 Nyní je také možné sledovat příspěvky i na chytrých mobilních telefonech, takže teď už Vám žádná reportáž neuteče :-) Najdete zde všechny reportáže od roku 2011.


07.09.2011: Zajímavosti z Chlumce nad Cidlinou
Víte, kdo vaří nejlepší guláš? Nebo kdo jsou mistři světa v hasičském sportu? Podívejte se na reportáže z Chlumce nad Cidlinou, které nově najdete na našem webu.  
Kalendář akcí
V příštích 14 dnech není plánována žádná akce.
Vyhledávání
Nechce se vám procházet rubriky? Použijte vyhledávání!

Vyhledat text

Rozšířené vyhledávání
Registrovaný uživatel
Jméno:
Heslo:


Registrace | Info
Zapomenuté heslo

DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM – Od září pivo z tanku v restauraci U Hlaváčků

Královéhradecký kraj
Autor příspěvku: nasetelevize.cz - http://nasetelevize.cz
07. 09. 2013
Svátek milovníků zlatavého moku piva, se odehrál 2. září ve Dvoře Králové nad Labem. Restaurace U Hlaváčků, která je vyhlášena především díky své vynikající kuchyni, připravila pro své zákazníky další překvapení – čepování piva z tanku.

Slavnostního křtu nové tankovny se zúčastnili zástupci Plzeňského Prazdroje. Obchodní sládek Pavel Zítek měl připravenou působivou přednášku nejen o tom jak se pivo vaří ale i o dávné historii. Zákazníci, kteří restauraci zaplnili do posledního místečka, se také dozvěděli jak se pivo skladuje nebo třeba převáží. Pavel Zítek nám pověděl i o tom, jaký je rozdíl mezi pivem tankovým a sudovým a také co je důležité pro kvalitu piva. Provozovatele restaurace Luboše Kuchára jsme se zeptali, co bylo impulsem ke zřízení tankovny piva a jaké pivo se v restauraci U Hlaváčků bude čepovat. Redaktor: David Vondrouš, kamera a střih: Luděk Vondrouš, komentář četla: Nikola Birklenová
Doporučujeme