Facebook Google+ YouTube
Aktuálně textem
Anketa
Jak často sledujete naše reportáže?

Každý den (729 hl.)
 
1x za týden (300 hl.)
 
2 - 3x za měsíc (335 hl.)
 
1x za měsíc (317 hl.)
 
Méně než 1x za měsíc (341 hl.)
 

Celkem hlasovalo: 2022
Novinky webu
08.02.2018: Hledáme spolupracovníky
Hledáme externí spolupracovníky na obsazení pozic redaktor, kameraman a střihač v regionu Jičín. Praxe v oboru vítána, ale není podmínkou. Naopak spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost a flexibilita jsou nutné! Zájemci pište na e-mail: prace@nasetelevize.cz nebo volejte 608041782.

08.02.2018: NašeTelevize.cz na YouTube.com

Všechny reportáže můžete sledovat také na kanálu YouTube. images2_60

Odkaz najdete v horním pravém rohu. Vycházíme tak vstříc těm, kteří chtějí sledovat reportáže ve vyšší kvalitě. To je možné prostřednictvím počítače nebo televize s připojením k internetu.tv1_60telefon1_60 Nyní je také možné sledovat příspěvky i na chytrých mobilních telefonech, takže teď už Vám žádná reportáž neuteče :-) Najdete zde všechny reportáže od roku 2011.


07.09.2011: Zajímavosti z Chlumce nad Cidlinou
Víte, kdo vaří nejlepší guláš? Nebo kdo jsou mistři světa v hasičském sportu? Podívejte se na reportáže z Chlumce nad Cidlinou, které nově najdete na našem webu.  
Kalendář akcí
V příštích 14 dnech není plánována žádná akce.
Vyhledávání
Nechce se vám procházet rubriky? Použijte vyhledávání!

Vyhledat text

Rozšířené vyhledávání
Registrovaný uživatel
Jméno:
Heslo:


Registrace | Info
Zapomenuté heslo

TEXTEM - Lidé preferují ubytování v domácím prostředí s českou kuchyní

Aktuality
Autor příspěvku: Textové zprávy
26. 01. 2011
Hradec Králové – Česká tradiční kuchyně je vytlačovaná stále novými a novými řetězci fastfoodů a dojít si do restaurace na domácí štrúdl se stává spíše výjimkou. A nejde jenom o štrúdl, v současnosti se stává stále oblíbenější relaxovat a strávit dovolenou v typickém českém statku s domácí stravou.


„Lidé preferují klidné české domácí prostředí a to se jim v poslední době snažíme nabídnout. Pro naše zákazníky připravujeme každou chvíli novou nabídku. Ke snídani podáváme vždy něco sladkého jako pozornost. Tento týden je to například voňavý jablečný závin,“ uvedl David Smetana, který provozuje ubytování na statku ve Svobodných Dvorech nedaleko Hradce Králové.
Spojení české kuchyně a ubytování v přírodním prostředí se stává více vyhledávané a lidé tak spojí dovolenou i s aktivním odpočinkem. Ne všichni z větších měst mají svoji chalupu, na které by mohli udržovat a rozvíjet české tradice. Podle Smetany se klienti rádi obrací na typická česká zařízení a opakovaně využívají jejich služby.
| Zdroj: Bc. Pavla Janoušková - Commservis.com, s.r.o.
Doporučujeme